Cum functioneaza
feromonii?

Feromonii fac parte dintr-un circuit din organismul uman, traseu care incepe cu glandele sudoripare, trece prin interiorul nasului si se termina sub nivel de senzatie si perceptie la nivelul creierului.

Mirosul chimic al feromonilor este captat de catre un organ pozitionat in interiorul nasului, denumit organul vomeronazal (OVN). Acesta este receptorul feromonilor si totodata controleaza emotii ca excitarea sexuala si frica. Organul este legat de hipotalamus, producand diferite tipuri de reactii si comportamente prin captarea de feromoni de la oamenii din jur.

Parfumul cu feromoni Phiero Woman contine o formula ce genereaza un efect imediat asupra OVN-ului. Se formeaza un semnal care va fi imediat receptat de barbatii din preajma dumneavoastra. Receptarea semnalului duce la trezirea unui interes subit. Acest fenomen reprezinta o componenta stiintifica din explicatia faptului ca atractia dintre un barbat si o femeie nu depinde doar de aspectul fizic si de frumusete, ci are si fundamente chimice.

Feromonii sunt secretati de catre glandele sudoripare. Ori de cate ori transpiram, o mica cantitate de feromoni este degajata si atrage persoanele de sex opus. Paradoxal, si pastrand bineinteles proportiile de bun-simt, mirosul de transpiratie ii face pe oameni mai atragatori din punct de vedere sexual. Productia naturala de feromoni are o tendinta de descrestere dupa varsta de 20 si 40 de ani. Totodata, feromonii sunt eliminati de fiecare data cand faceti dus.

Avand in vedere aceasta descrestere in productia naturala, descrestere care se poate accelera in acest interval de varsta, parfumul cu feromoni Phiero pentru femei reproduce acelasi tip de miros care tinde sa slabeasca in intensitate. Utilizarea parfumului zilnic e suficienta pentru a recupera nivelul de feromoni necesari pentru va faca atragatoare, sexy si increzatoare in fortele proprii. E un pas capital pentru a va pune in situatia unde barbatii cu care intrati in contact sa nu-si mai poata lua ochii de la dumneavoastra. Feromonii aprind flacara pasiunii pe nesimtite si mentin viu interesul. Parfumul Phiero Woman reprezinta instrumentul prin care veti stapani stiinta de a atrage si a prinde in plasa barbatul dorit, fara sa depuneti eforturi.

Nimeni nu trebuie sa stie cum de ai devenit centru de interes pentru privirile barbatilor. Va fi micul tau secret

Comanda Acum

PHIERO WOMAN

SECRETUL ATRACTIEI ABSOLUTE

acesta e secretul CE VA LUA MINTILE BARBATILOR

Fa-l al tau in doi timpi si trei miscari!

Fara mari eforturi, cateva jeturi de Phiero Woman te transforma in felina gata de prada.

Avand o formula certificata ce contine patru tipuri de hormoni care tasnesc, invaluie si dezarmeaza, Phiero Woman e arma din mainile femeilor care determina orice barbat sa ridice mainile si sa se predea.

Parerea expertilor

Afla ce spun expertii si oamenii de stiinta despre efectul feromonilor asupra persoanelor de sex opus si care sunt rezultatele unor studii desfasurate pentru a li se dovedi eficienta si ponderea.
Citeste tot

Mecanismul si modul de actiune al feromonilor

Afla cum sunt generati, care este traseul si ce efecte provoaca feromonii la nivel de senzatii si de perceptii precum si cum influenteaza atractia sexuala
Citeste tot

Comanda Phiero Woman

Comanda Phiero Woman la un pret imbatabil, completand un formular cu datele personale si alege metoda de livrare. Atat comanda cat si livrarea se efectueaza in conditii de discretie absoluta
Citeste tot

Phiero Woman