Ce spun
expertii despre feromoni?

Efectul si actiunea concreta a feromonilor a fost indelung studiata de catre diverse echipe de oameni de stiinta de la organizatii si universitati prestigioase. Mai jos va prezentam concluziile a doua dintre experimente.

De-a lungul anilor s-au realizat o serie de studii si proiecte stiintifice de cercetare, in cursul carora s-au intreprins experimente care sa determine cum functioneaza feromonii chimici si cat de important e rolul lor in relatiile dintre sexe. Dupa ce s-a stabilit ca rolul in cauza era determinant, s-a trecut la testarea eficacitatii si a ratei de succes pe care o au echivalentii sintetici ai feromonilor.

Astfel, in urma unui test realizat cu parfumul Phiero Woman asupra unui ensantion reprezentativ de femei, s-a constatat ca o proportie de 75% dintre ele au primit mai multa atentie din partea iubitilor, atentie ce a constat in mai multe atingeri tandre, saruturi si o frecventa mai crescuta a avansurilor sexuale. In acelasi timp, s-a realizat si un studiu paralel, in care s-au utilizat substante placebo. Rezultatele au fost mult mai slabe, iar impactul erotic asupra partenerilor din cuplu s-a manifestat doar in cazul a 20% dintre participante.

Multi specialisti sunt de parere ca feromonii sunt singurele substante responsabile pentru nasterea atractiei sexuale dintre un barbat si o femeie. Daca te-ai intrebat vreodata de ce un barbat te atrage inexplicabil, desi nu se incadreaza in standardul mental creat in imaginatia ta. Aceasta ar fi explicatia bazata pe fundamente stiintifice - actiunea feromonilor.

E esential de retinut ca parfumurile cu feromoni nu sunt unisex, asa cum sunt prezentate de catre alti producatori. Ceea ce diferentiaza Phiero Woman de celelalte parfumuri cu feromoni de pe piata e ca produsul nostru are in compozitie un amestec de patru tipuri de hormoni.


Experiment cu un hormon din reteta Phiero Woman

In cadrul Departamentului de Psihologie, apartinand unei universitati prestigioase din Londra, s-a desfasurat un experiment in care un numar de 150 de persoane voluntare de sex feminin au folosit un parfum cu feromoni care continea un ingredient care face parte din formula Phiero Woman. Subiectii au fost rugati sa contorizeze conexiunile sociale avute intr-un interval de timp, in special conexiuni realizate cu barbati. Concluziile studiului au relevat ca a existat o crestere semnificativa a relatiilor de natura sexuala in randul femeilor participante, femei care s-au folosit de beneficiile parfumului cu androstenol. S-a constatat ca acest tip de feromon este eficient si aduce schimbari semnificative in viata sociala a femeilor.

Totodata s-a mai dorit sa se afle daca feromonii creeaza un raspuns si servesc ca stimul pentru persoanele de sex opus. Astfel, 40 de femei au fost impartite in 2 grupe. Intr-una din grupe, subiectii studiului, in numar de 18, au folosit parfum cu feromoni sintetici. In cealalta grupa, s-a folosit un parfum obisnuit. Toate femeile participante la experiment au fost rugate sa tina evidenta activitatii sexuale de-a lungul desfasurarii studiului.

La final, concluziile au aratat ca femeile care folosisera feromoni avusesera parte de o activitate sexuala mai intensa si mai variata. Celelalte, care folosisera un parfum normal, nu cunoscusera modificari notabile in comportamentul barbatilor, nici mai multe flirturi sau avansuri de natura sexuala. Asadar, bazandu-se pe aceste date, oamenii de stiinta au concluzionat ca feromonii au fost factorul care a determinat o intensificare substantiala, din punct de vedere statistic, a activitatii sexuale, si ca feromoni poseda o incidenta directa asupra atractiei sexuale dintre barbati si femei.

Chimia Atractiei
doar in mainile tale

Indiferent daca e cineva nou sau partenerul tau, ADU-L LANGA TINE!

Chiar daca reprezinta o pura reactie chimica si fiziologica, actiunea feromonilor e benefica si pentru increderea dumneavoastra in fortele proprii. De unde mai ieri erati o femeie timida si retrasa, care de-abia lega doua vorbe, acum ochii barbatilor care se opresc din ce in ce mai des asupra dumneavoastra v-au trezit mandria de a fi femeie. Nimic nu e mai sexy decat sa stii ca detii arsenalul sa dai pe spate orice barbat.

Si nu vorbim doar de cunostinte noi. Cativa stropi de Phiero Woman pot redestepta instinctele si poftele partenerului dumneavoastra, indiferent ca sunteti iubiti sau deja casatoriti. Nu va sfiiti sa aduceti o briza de aer proaspat in cuplu, mai ales cand stiti foarte bine ca trecerea timpului duce la rutina si uzeaza legaturile.

Amintiti-va cum era la inceput, cum totul era nou, momentele de pasiune spontana se derulau intr-un ritm ametitor. Amintiti-va cum va descopereati treptat unul pe celalalt cu emotie si fiori. Nu lasati ca asta sa devina doar o amintire. Puteti trece din nou prin inceput. Phiero Woman e asul din maneca.

Phiero Woman